PIZZERIA BELLA NáPOLI

PIZZERIA BELLA NáPOLI Louter en alleen hoogwaardige ingrediënten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1383 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Bella Nápoli. Meer weten? Ontdek meer

17 mei 2022 om 20:07 Spaghetti aglio olio zat geen smaak aan, alleen wat slierten in smaakloze olie. Had voor €2 extra kruidenboter besteld en kreeg 1 klein bakje. Toen ik belde kreeg ik een bijdehand antwoord. Nooit meer!!
8 mei 2022 om 14:52 Zou om 17.00 uur bezorgd worden maar kwam een half uur later. Het smaakte er niet minder om.
26 apr 2022 om 22:15 De pizza was nog behoorlijk warm bij bezorging. Top! Smaak prima, bezorging op tijd.
15 apr 2022 om 22:43 De pizza was lekker maar moest eerst nog een keer in de oven omdat ie echt koud/lauw was
15 apr 2022 om 20:16 Pizza was erg zout en ook wat taai. Viel wat tegen dus
14 apr 2022 om 11:26 Pizza was niet erg warm meer. Wel lekker.
13 apr 2022 om 19:42 Mooi op tijd bezorgd
10 apr 2022 om 22:05 Bezorging was prima, vriendelijk en vlot. De pizzas waren een beetje aangebrand en slordig opgemaakt. Wel goed warm
1 apr 2022 om 20:08 Wij hadden pizza en 2 pastagerechten besteld, helaas was de pizza koud en de pasta gerechten wel warm maar erg flauw.
16 mrt 2022 om 20:11 We hadden twee heerlijke pasta gerechten besteld. Het eten was nog heel warm en van zeer goede kwaliteit. Veel keuze om te bestellen. Op tijd en vriendelijke levering. Top!
14 mrt 2022 om 11:43 Pasta besteld met de vraag geen vlees toe te voegen. Vlees is wel toegevoegd. We moesten naar buiten komen om de bezorger te ontvangen. Vreemd als je bezorgkosten moet betalen. Te laat, terwijl de bestelling al ‘s middags voor 18u geplaatst was.
9 mrt 2022 om 20:46 Helaas 1,5 uur moeten wachten op de bestelling, terwijl de app 30 minuten aangaf, helaas is dat de laatste tijd vaker.