PIZZERIA BELLA NáPOLI

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1444 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Bella Nápoli. Meer weten? Ontdek meer

25 nov 2022 om 19:33 Wordt bij mij altijd mooi op tijd bezorgd
23 nov 2022 om 15:20 Food was good
21 nov 2022 om 20:30 Bezorgtijd kan ik niet eens selecteren : 110 minuten. Langer dan de aangegeven tijd. Veel kaassaus op de pizza.
18 nov 2022 om 20:23 Mooi optijd bezorg en het was weer heerlijk.
17 nov 2022 om 9:27 In plaats van macaroni kreeg ik penne. Het vlees was er bijna niet en smaakte ook niet echt lekker. Veel te veel kaas. De bezorging (heb aangegeven z.s.m) kwam later dan als ik bezorgtijd had gekozen. Slecht.
16 nov 2022 om 20:04 Jammer dat we niet geïnformeerd waren dat de broodjes op waren die we besteld hadden. Bezorging duurde ook langer dan aangegeven tijd.
13 nov 2022 om 23:49 alles was heerlijk en goed op smaak!!
13 nov 2022 om 21:32 super
13 nov 2022 om 20:01 Heerlijke verse pasta en goeg gebakken pizza. Allebei goed warm. Complimenten. Nog nooit teleurgesteld door Napoli. Bezorger was ook zeer vriendelijk.
6 nov 2022 om 21:04 Eten oké maar niet bijzonder. Kwaliteit is beter geweest. Prijs kwaliteit is niet meer in verhouding
6 nov 2022 om 19:29 1 uur en 3 kwartier gewacht op 1 pasta die oké smaakt.
6 nov 2022 om 0:03 Eten is heerlijk bezorging 2uur