PIZZERIA BELLA NáPOLI

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1420 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Bella Nápoli. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 13:41 Lekker zoals altijd en netjes en goed warm bezorgd
25 sep 2022 om 8:26 Lekker, maar je moet erg lang wachten
23 sep 2022 om 12:57 Niet helemaal de beloofde 35 minuten bezorgtijf gehaald, maar 45 minuten is al veel beter dan voorheen waarbij een uur of langer gebruikelijk was.
6 sep 2022 om 20:23 De bestelling kwam meer dan een half uur te laat en was koud toen de pizza geleverd was. Hierna nogmaals gebeld maar geen oplossing of excuses.
27 jul 2022 om 20:01 Ik had een bestelling geplaatst, bellen ze na een half uur dat ze het eten niet hadden. Weer iets anders besteld, na 1,5 uur weer gebeld waar het bleef, na een 1 uur en 3 kwartier moesten ze het nog maken en heb ik het maar afgezegd. ERG SLECHT!!
25 jul 2022 om 22:32 Heerlijk
23 jul 2022 om 20:07 Stipt optijd vandaag
20 jul 2022 om 22:08 Om half 6 besteld voor half 7 bezorgen kwam het pas half 8 aan! Kijk als het druk is, kan dat. Maar laat het dan ff weten en zet niet neer dat je onderweg bent om half 7 als dat niet zo is en het zelfs nog gemaakt moest worden.
20 jul 2022 om 19:49 Vaker hier besteld maar deze keer ben ik toch niet tevreden ze hadden een gerecht niet meer, ik heb 2'5 uur gewacht op het eten na 2 x bellen. De friet was slap en de kip was maar smaakloos voor iets waar truffelroom saus moet smaken. Teleurstellend
20 jul 2022 om 19:21 Eten heerlijk, bezorgtijd ronduit slecht. Besteld om 17:15, 2 uur later nog geen pasta en dat op een woensdagavond
16 jul 2022 om 23:01 Pizza’s hadden een droge brede rand deeg, weinig beleg in het midden. De salade tonijn was niet bijzonder maar oké. De broodjes met kruiden boter: droge broodjes, kruiden boter was oké.
11 jul 2022 om 10:34 Altijd lekkere gerechten maar soms duurt de bezorging iets langer. Bezorgers zijn altijd vriendelijk.